یک سیارک کوچک در مسیر برخورد با زمین سوخت + عکس-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز

یک سیارک کوچک در مسیر برخورد با زمین سوخت + عکس

یک سیارک کوچک که دیشب در مسیر برخورد با زمین بود، به‌طور کاملا بی‌ضرری در جو زمین سوخت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۴ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 05
کد خبر: ۲۵۶۳۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ آژانس فضایی اروپا (ESA) اعلام کرد که یک سیارک یک متری روز چهارشنبه (۱۴ شهریور) حدود ساعت ۱۶:۴۶ به وقت گرینویچ (۲۰:۱۴ به وقت تهران) در بالای اقیانوس آرام غربی نزدیک جزیره لوزون در فیلیپین به جو برخورد کرد و به طور بی‌ضرری سوخت.

این سیارک که به نام «۲۰۲۴ آر دبلیو۱» شناخته می‌شود، امروز توسط تکنولوژیست تحقیقاتی، ژاکلین فازکاس با بررسی آسمان کاتالینا و در نزدیکی توسان، آریزونا قرار دارد، کشف شد.

یک سیارک کوچک در مسیر برخورد با زمین سوخت + عکس

وب‌سایت «نظارت بر سیارک‌های ناسا» پیش‌بینی کرده بود که برخورد به جو زمین، می‌تواند یک شهاب‌سنگ روشن ایجاد کند که از سواحل شرقی فیلیپین قابل مشاهده باشد و بسیاری از ویدیو‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده‌اند، یک شهاب‌سنگ سبز روشن را در بالای این کشور جزیره‌ای نشان می‌دهند.

دفتر هماهنگی «حفاظت از سیاره» ناسا اعلام کرد که برخورد توسط چندین حسگر شناسایی شده است.

«حفاظت از سیاره» که شامل جستجو برای سیارک‌های نزدیک به زمین مانند ۲۰۲۴ RW ۱ و فهرست‌بندی آنها برای ردیابی است، به یک اولویت اصلی برای آژانس‌های فضایی در سراسر جهان تبدیل شده است. در سال ۲۰۲۲، مأموریت DART ناسا یک برخوردگر را به یک سیستم سیارکی دوگانه زد تا مسیر آن را تغییر دهد.

ناسا همچنین در حال برنامه‌ریزی یک تلسکوپ مادون قرمز جدید به نام NEO Surveyor بوده و چین نیز در حال توسعه مأموریتی برای منحرف کردن یک سیارک تا سال ۲۰۳۰ است. / سایت اسپیس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار